3 - 5

GRC-14 JO9-2

Onder 9 zaterdag, JO9-3, 4e klasse 20

17 september 2016 8:30

Zaterdag 17 september 2016, een mooie voetbal ochtend om te ballen.  Het was de eerste wedstrijd van Unitas JO9-3. Voor aanvang van de wedstrijd werden foto's gemaakt en kort daarna kon de wedstrijd beginnen. Voor iedereen was het een beetje wennen maar al gauw rolde de bal en waren we opweg.

In korte tijd kwam unitas op achterstand, 0-1 en later 0-2. Na wat verwarring in de 15de minuut bleef de stand 0-2 bij rust.

Na rust liep de achterstand op tot 0-3. Maar Mylan zag een minuut later de kans om 1-3 te maken. Een tegentreffer maakte een 4 tal minuten later de stand 1-4. Weer zag Mylan de mogelijkheid om de bal tussen de palen te knallen en hiermee kwam de stand op 2-5. Later in de wedstrijd maakt Djayden 3-5 voor unitas en dit is de eindstand geworden.

Al met al een zeer goede prestatie en een wedstrijd om met veel plezier naar te kijken.

Dank gaat uit aan onze sponser "Stichting Knipoog" die het mogelijk heeft gemaakt om in deze mooie tenue's te kunnen spelen, voor meer info kijk op http://www.stichtingknipoog.nl/.
Ook woord van dank aan de scheidrechter en het initatief van Unitas die het mogelijk maken dat wij kunnen spelen, top!