0 - 15

Unitas JO7-1

1e klasse 17

6 april 2019 11:30

Zaterdagochtend, een mooie dag met lichte bewolking. Unitas en Hardinxveld bereiden zich voor met een warming-up terwijl het speelveld werd voorbereid voor de wedstrijd. Een sportieve kennismaking vindplaats voor de wedstrijd begint.

Het fluitsignaal wordt gegeven en de wedstrijd gaat van start. Al snel valt binnen de minuut al het 1e  doelpunt (Amir), opvolgende het 2e (Amin) en 3e (Mauro) doelpunt snel gemaakt. De wedstrijd verloopt verder mooi met volop actie en een sportieve instelling waarbij ook het 4e doelpunt (Mauro) valt, direct daarna 5de doelpunt (Rayan). Kort daarna wordt het spel onderbroken met een korte time-out voor een peptalk.

Na de time out wisten we weer ons beste beentje voor te zetten en ondanks meer tegenstand en een goede verdediging van Hardinxveld viel ook het 6e doelpunt (Mauro). Hardinxveld mocht weer beginnen met de aftrap waarbij we snel de bal wisten te veroveren voor een tegenaanval die eindigde in een corner. De corner werd snel genomen, mooi voorgelegd voor het doel waarbij het 7e doelpunt (Mauro) werd gemaakt.

Na de rust wordt de 2e helft in goede moed van beide teams ingang gezet. Bij een sterke aanval van Hardinxveld weten we toch de bal uit het doel te houden om vervolgens in tegenaanval te gaan. Met een afstandsschot valt dan ook het 8e doelpunt (Amir). Hierna volgende in een rapt tempo het 9e (Amin), 10e (Amin) en 11e (Mauro) doelpunt voordat er weer een kleine time-out plaats vind.

De wedstrijd wordt weer gouw hervat. Ook nu laten de boys meten weten nog meer lust naar doelpunten te hebben! Waarbij Kaya het 12e doelpunt maakt. De verdediging van Hardinxveld word sterker en toch weet Kaya de verdediging te doorbreken met het 13e doelpunt na een mooie dribbel. Hierna valt dan ook het 14e doelpunt (Soufian)! En alsof dat nog niet genoeg was zet Mauro nog een tandje bij en scoort dan het 15e doelpunt net voor het fluitsignaal valt, al met al, Unitas was op zijn best!

Ondanks de eindstand van 0-15 heeft Hardinxveld zich als een ware tegenstander getoond en zich zeer sportief weten op te stellen.