3 - 5

Pelikaan JO7-1

1e klasse 17

9 februari 2019 9:45

Vandaag was de eerste ontmoeting van het tweede helft van dit seizoen. We stonden al vroeg met goede zin op het veld. Even een warm-up en dan aan de wedstrijd beginnen. Aanvallend was het nog wat zoeken en verdedigend waren we de kluts kwijt. We gingen de rust in met een 1-2 achterstand.

Direct naar de rust werd het 1-3. We kwamen netjes terug door twee goals te maken. En wat was de wind aanwezig, dit zorgde voor leuke momenten maar helaas wilde de bal niet in het doel. We hebben deze wedstrijd verloren met 3-5.

De doelpunten in deze wedstrijd zijn gemaakt door; Kaya, Mahir en Amir.

Op naar de volgende wedstrijd met mooie acties.