Accommodatie

Onbekend

Opstelling Unitas JO19-1

Za 26-11-2016 – RKTVC JO19-1 - Unitas JO19-1 1-4 (0-2) - Competitiewedstrijd

Na de verdiende bekeroverwinning op Waspik JO19-1 was vandaag naaste concurrent RKTVC JO19-1 aan de beurt. In het vorige seizoen bleek RKTVC A1 een lastige tegenstander, thuis werd met 2-2 gelijk gespeeld en uit werd met 5-2 verloren. De reis naar Tiel was nog wel wat lastig want te weinig auto’s leek roet in het eten te gooien. Gelukkig was Jolanda (de vrouw van de trainer) snel oproepbaar en konden we alsnog naar Tiel afreizen, hoewel niet voor iedereen een verlaat vertrek nog haalbaar bleek. We hadden Edwin (vader van Pieter) bereid gevonden om te vlaggen en dat ging prima.

Het was laat en koud in Tiel. In november om half vier ’s middags voetballen is niet echt leuk, maar we sloegen ons er goed doorheen. RKTVC had snode plannen en startte met maar liefst ‘4’ aanvallers. Zo kon het gebeuren dat er over het gehele veld 1 tegen 1 werd gevoetbald. Concentratie was een belangrijk ding en dat ging ons prima af. Onder leiding van ons centrale verdedigingsduo Pieter en Brandon M hadden we prima controle over de wedstrijd. Nadat in de beginfase was afgetast hoe onze tegenstander stond, begonnen we steeds aanvallender te voetballen. In de 10e minuut hadden we zelfs al een penalty moeten krijgen nadat Brandon S in de ‘16’ van RKTVC was onderuit gehaald. De overigens prima leidende scheidsrechter zag er echter geen strafschop in. In de 20e minuut was het wel raak via via wist Job de bal knap op Rudy te spelen die vanaf 20 meter prima raak schoot, een verdiende 1-0 voorsprong.

Gelukkig werd door onze reserves bijgehouden wat er allemaal gebeurde. Een bloemlezing:

25’ 100% kans Brandon S                                            56’ Schot IJsbrand

27’ Eltjo afstandschot                                                   57’ “Luchtpeer” Job

32’ Slagveld, Melis glijdt uit                                         63’ Tegengoal van richting veranderd

33’ Grote kans Job                                                        75’ Brandon met blessa?

35’ Eltjo blessa?                                                             80’ Uitstekende redding Jurgen

36’ Jones loopt warm voor saus….                             83’ Redding Jurgen na corner

42’ Melis goal 0-2                                                          86’ Vrije trap Melis gele kaart tegenstander

46’ Job goal Melis assist 0-3                                        87’ 2 ligt 2 rood

53’ Brandon over voorzet IJsbrand                           90’ Brandon S 1 op 1 goal

55’ Corner IJsbrand Eltjo kopbal

Het is duidelijk we speelden een prima pot met Rudy, Melis, Job en Brandon S als doelpuntenmakers. De wedstrijd werd nog ontsierd door een rode kaart aan het einde van de wedstrijd voor een speler van RKTVC  die dacht dat hij moest natrappen.

Een belangrijke en goede overwinning voor JO19-1. Nu naar zaterdag waar thuis Oranje Wit JO19-2 wacht. Tegen deze ploeg hebben we wat goed te maken aangezien we uit met maar liefst 7-2 op de broek kregen.

Spelers                 : Jurgen, Elroy, Brandon M, Pieter, Sven, Rudy, Melis, Eltjo, IJsbrand, Job*, Brandon S

Wissels                 : Jafaar, Chiel, Younes

Grensrechter       : Edwin

Coaches                : Maxim, Bob, Jasper